Personerna som återgett sin erfarenhet är ett urval av dem som vi har hjälpt till nya vanor.


Hejdade viktraset.


"Jag rasade i vikt efter min graviditet, hur jag än gjorde eller vad jag än åt så fortsatte jag att gå ner i vikt. Jag vart underviktig, samtidigt som jag ammade min nyfödda son, detta skapade en stress och en oro. 

Jag fick förslaget att börja med Herbalife F1, jag skulle använda produkten som en efterrätt till frukost, lunch och middag samt bars till mellanmål. Efter att jag brukat produkterna ett tag så märkte jag att viktraset stannade upp och jag kände att kroppen åter igen började stabilisera sig."  

/Nicole 

 

Gick ner i vikt.


" Jag började med produkterna tillsammans med min fästmö till en början för att stötta henne då hon hade börjat med dem för att hon rasade i vikt och behövde hjälp att få bukt med det och börja gå upp igen. Själv valde jag att ersätta två mål om dagen då jag ville gå ner ett par kilon.

Mellan augusti och fram till årskiftet hade jag gått ner 9 kg och börjat träna igen. Produkterna är ett utmärkt mål mat då jag inte är en frukostmänniska och i mitt arbete är lunchen en viktig del så det blir kvällsmålen som jag byter ut och tycker det funkar bra. Jag använder även produkterna till träningen.

/ChristianPiggare och ner i vikt.


"Startvikt 89"

Jag har försökt och gå ner i vikt sen ca. 20 år tillbaka med olika metoder, trots intensivt idrottande var resultatet jojoeffekt och illamående, jag hade gett upp.

2014 introducerade en vän till min dotter mig för Herbalife Nutrition.

Jag började i mars med shake, örttabletter, bars, nutrition active, multivitamin, lipobond. Jag tog shake till frukost och antingen en till lunch eller middag och åt ett lagat mål mat varje dag.

Jag var inte hungrig, kunde sluta och småäta, var på bra humör och mådde bra och  i oktober var det en 7:a som första siffra på vågen.

Ja, sen kom lite paus med jul, nyår och 5 veckor "semester" med buffeé till frukost, lunch och middag, Ups!!

Men som tur var det bara 1,5 kg som jag hade gått upp.

Men på köpet blir det lite problem med magen och tarm. Jag blev trött och hade inte denna drivkraften som innan. 

Ett samtal men min coach och jag började igen med programmet inkl. aloevera, extra protein och äpplefiber. 

Nu är jag under 80 kg igen efter bara en vecka, mår jättebra, sover bättre och är piggare och har hittat till och med den perfekta träningen som passar mig utan ett enda "men"

Då min sömn inte varit den bästa så valde jag att prova nite works, jag använder en app som kan mäta min sömnfrekvens och jag kan konstatera efter jag började med nite works så har sömnen blivit bättre, känner det i kroppen men ser även det på appen.

BATTLE ROPE !!!

/Jarmila

 

 

Bygga muskler och få mer ork.


Jag har en ambition att vara med i "Mans fysic" tävlingen så därför tränar jag hårt och seriöst. Min mamma berättade en dag för mig att en vän till henne, Mattias, hade sportprodukter som jag borde prova och att produkterna är kontrollerade av tredje part så inga otillåtna substanser finns i produkterna.

Jag använde redan andra produkter men för mig är det viktigt att jag får i mig rena och hälsosamma produkter eftersom min träning gör att jag omsätter mycket energi. Innan jag började med produkterna var mitt näringsintag inte så bra och eftersom jag inte fick i mig bra och nyttig näring med rätt näringsinnehåll så gick det ut på mitt humör, enligt min mamma.

Sagt och gjort jag började testa drycken CR7 Drive före, under och efter träning, Rebuild Strength efter träningen, och ett tre dagars trial pack med F1 vanilj.

Tillsammans med Mattias satte vi oss ner och gick igenom min kosthållning, gjorde ett kostupplägg och kollade träningsschemat. Förändringar gjordes och resultatet lät inte vänta på sig, ganska snart ökade min inaktiva muskelmassa, minskade i fettprocent, ökade i kroppsvätska, minskade i visuellt fett. 

För varje dag som går kommer jag närmare mitt mål och snabbare än jag trodde tack vare bra produkter och bra coachning.

/Collin
collin_5091jpg5 månader mellan bild 1 och bild 2.

Bättre näringsintag för bättre ork.


Jag är en aktiv tjej, mitt stora intresse och del av mitt liv är mina hästar. Jag tävlar i hästhoppning och älskar idrotten. Dock var jag inte så duktig på att stoppa i mig bra näring. Hästarna gick före och när jag var i stallet så glömde man ofta bort att äta, visst en och annan morot snodde man åt sig från hästarna men i övrigt vart det inte något näringsrikt.

Självklart så är detta inte bra och jag var ofta trött och hängig.

En dag tog min kompis med mig på en Tabata träning i staden där jag bor, där erbjöd tränarna att man kunde få göra en scanning och komma på en hälsoträff. Vi bestämde oss för att gå på hälsoträffen. 

Jag hade inga problem med vikten utan för mig handlade det mer om att på ett smidigt sätt få i mig bra näring både i stallet, på träningen och på tävlingar.

Jag provade både shakerna, barsen, teet och thermo complette. Ganska snart började jag känna mig piggare, orkade mer och fick bättring inom idrotten. Jag fick bättre resultat på tävlingarna och jag är ganska nyligen hemkommen från Falsterbo Horse Show där jag var med och tävlade.

Så gick jag ner i vikt och slimmade till kroppen också.

/JennyAtt få må bra innan, under och efter graviditeten.Jag använde mig av produkterna sedan ett år tillbaka när jag vart gravid med mitt andra barn. För mig var det aldrig någon tvekan med att fortsätta äta produkterna under min graviditet eller under amningen.

Mina värden var bra, blodsockret låg hela tiden på en bra kurva och den lilla växte sig stark i magen. Själv hade jag nu, till skillnad från min första graviditet, världens ork till allt kändes det som. Självklart måste man alltid anpassa träning efter graviditeten vilket jag gjorde men jag orkade träna det gjorde jag inte förra graviditeten, dessutom var jag väldigt pigg. 

Det enda som vart större på kroppen var min mage vilket kändes väldigt bra. Den lilla gossen skulle komma i slutet av september men dröjde ända fram till början av oktober. På slutet var magen väääldigt tung men jag var ändå med en vecka innan födseln på ett tabata pass och visst gick det att göra en burpee!

Pojken vägde 4995 kg och var 54 cm lång och fullt frisk, med fina värden. Det  fanns eller finns aldrig en tvekan om att inte ge närings shakerna till båda mina barn och för dem är shakerna också en självklarhet, de får också mellanmål och drycker från Herbalife Nutrition därför att det är viktigt för mig att de får i sig all näring och nyttig näring i en bra balans.

Ps Utan att anstränga mig särskilt så var jag nere på min startvikt innan graviditeten efter 2 veckor tack vare att kroppen kunde släppa allt överflöd då den fick det den behövde.

/Sofia

gravidjpg