Som kostrådgivare arbetar man med den dagliga näringen, upplägg för vardag som träning. Skräddarsyr efter just dina mål, vare sig man vill öka i vikt, minska i vikt eller bara få en bra balans i sin näring.

Det är vanligt att man har sina gångar i affärerna som man alltid går, samma varor hamnar i korgen eller vagnen men är vanor alltid de bästa? Det är lätt att missa några av våra livsviktiga essentiella ämnen som vi bara kan tillföra kroppen via yttre näring. Mycket av de ämnena finns i vår dagliga kost men det är inte alltid det lättaste att få i sig ämnena i en bra balans.

Det ska inte heller vara krångligt att lägga om sin kost, det ska inte behöva påverka familjen eller vardagen utan en kostförändring ska kunna göras så livspusslet går ihop ändå.

Jag använder mig av olika sätt att räkna ut just DITT behov av vad DU behöver få i dig, bland annat använder jag en Tanita scanner som mäter flera värden som t.ex. metabolism, muskler, fettprocent, vätska etc. Jag räknar ut ditt TDEE (Total Daily Energy Effect). Efter ett personligt samtal där vi tillsammans tittar på din vardag ihop med de parametrar jag räknat på kan vi sätta igång med förändringen.

Det viktiga i en kostförändring är att man får en bra balans i kosten med variation från alla våra näringskällor, detta kan för många vara svårt och därför ska man inte krångla till det, ett enkelt sätt att få i sig näring i balans är att till sin övriga kost ta en näringsberikad shake. De produkter som jag använder själv personligen och som jag rekommenderat till andra är shaker från Herbalife Nutrition, där finns en bra balans mellan protein, kolhydrater, fetter, mineraler, fibrer och vitaminer. 

Priser

  • Konsultation med skanning - 500kr (två skanningar ingår)
  • Kostschema måndag-fredag - 2000kr för fyra veckor
Väljer man att prova på Herbalife nutrition produkter får man 500 kr i rabatt på sitt kostschema.