SKINUpptäck Herbalife Nutritions kollektion med Yttre näring som innehåller kliniskt testade produkter. 

Många av Herbalife Nutritions SKIN-produkter innehåller gurkextrakt. Det är skonsamt, lindrande, fräschar upp och återupplivar hyn.

Veckovis exfoliering bidrar till att göra huden len och mjuk. Aloe vera extrakten i produkterna gör huden mjukare och ger den näring.

Citrusolja används i hela Herbalife Nutrition SKIN serien för dess fruktiga och fräscha doft.

Produkterna är kliniskt testade,  SKINs har en unik blandning av vitamin B3, antioxiderande C- och E-vitaminer samt aloe vera och andra botaniska ingredienser.

Produkterna är sulfatfria* och utan tillsatta parabener**och har genomgått dermatologiska tester.Herbal AloeKliniska försök har visat att Herbal Aloe hårvårdsprodukter stärker och reparerar håret, gör det mjukt och silkeslent. Det stärkande shampoot och och stärkande balsamet innehåller verksamma botaniska ämnen. Produkterna kan användas av hela familjen och är helt fria från parabener och sulfater.

Bad- och kroppsvårdsprodukterna är speciellt framställda för att återställa fuktbalansen och ge en mjukare, slätare hud. Duschtvålen innehåller effektiva botaniska extrakt, den är helt fri från parabener, tillsatta färgämnen och blekmedel.

Herbal Aloe lindrande gel och Herbal Aloe hand - och kropplotion innehåller fylligt, afrikanskt sheasmör och lindrande aloe vera som gör huden märkbart slätare och lenare.

Produkterna absorberas snabbt in i huden och kapslar in fukten så huden får en långvarig återfuktning.

Produkterna är sulfatfria* och utan tillsatta parabener**.

*Sulfater - Är fettlösande vilket kan leda till att huden och hårets naturliga fetter torkas ut. Vilket kan leda till torr och irriterad hud samt hår.

**Parabenet - Vanligt konveserveringmedel i kosmetikaprodukter. Kan ha hormonstörande ämnen som påverkar kroppen, kan också vara allogena.