Näringsberika

kroppen.Herbalife Nutritions synsätt när det gäller ett balanserat näringsintag handlar inte om att räkna kalorier. Det handlar inte heller om att du aldrig ska få njuta av smakerna du gillar eller att utesluta vissa livsmedelsgrupper som kolhydrater.

Oavsett vilka mål du har, vill vi på NTC Wellness hjälpa dig att bli en hälsosammare version av dig själv, så att du kan må så bra och se så bra ut som du förtjänar. Hur gör du detta? Jo, med ett balanserat och skräddarsytt näringsintag som stöder en hälsosam och aktiv livsstil.

Varje dag bör du få i dig  det rekommenderade intaget av makronäringsämnena (protein, fett och kolhydrater), tillsammans med mikroämnena (vitaminer och mineraler). Det är också viktigt med regelbunden motion och fullgott vätskeintag.

Nyckeln till att ge kroppen rätt typ av bränsle är att din kost innehåller alla dessa näringsämnen och att de kommer från rätt typer av livsmedel och produkter som bygger på vetenskaplig grund. Ett gott näringsintag kan faktiskt ha fler fördelar än du tror. Det kan till exempel hjälpa dig att få en hälsosam kroppsvikt, en sund hy, en normal matsmältning samt god led- och hjärnhälsa.

Ingredienserna i produkterna är högklassiga, de måste upprätthålla Herbalifes stränga normer  vad det gäller spårbarhet och renhet.

Produkterna från Herbalife Nutrition skapas av deras team med forskare och vetenskapsmän för att du som konsument ska få de bästa produktegenskaperna. Man dokumenterar all forskning genom vetenskapliga publikationer och kliniska försök. Genom det viktiga partnerskap med några av världens mest avancerade och väletablerade ingrediensleverantörer delar Herbalife Nutrition sin kunskap och det bästa tillvägagångssättet.

Ett urval av våra produkter!Formula 1 Shake är en god och näringsrik shake som man tillreder på några sekunder. Man får en högkvalitativ balans av protein, essentiella mikronäringsämnen och tillsatta ört- och växtextrakt.

Den finns i 8 grundsmaker men bara fantasin sätter stopp för hur man vill tillreda den.

Proteinsnacks har en proteinhalt och hjälper till som ett bra mellanmål när sötsuget sätter in, mellanmålet innehåller enbart 140 kcal per bar, det är 10 G högkvalitativt protein som hjälper till att bygga upp en mager muskelmassa. Barsen finns i smakerna, Citron, vanilj/mandel och jordnöt/choklad.

Havre-Äpplefiber, ett läckert sätt att öka det dagliga intaget av kostfibrer för att stödja en sund matsmältning. Den innehåller 5g fiber per portion, har en låg kalorihalt - 15 kcal per portion, sex fiberkällor, innehåller både lösliga och olösliga kostfibrer. Avnjut den med vatten eller blandad med din favoritsmak i Formula 1 serien.

Herbalifeline, är ett omega3 tillskott som hjälper till att bevara ett sunt hjärta. Den är rik på EPA* och DHA*, dessa hjälper till att bevara ett sunt hjärta. För att få en välgörande effekt bör man äta 250 mg EPA och DHA dagligen enligt rekommendationer från den europeiska myndigheten för livemedelssäkerhet EFSA*.

Våra kroppar producerar inte tillräckliga mängder på egen hand så vi måste få i oss dem från andra källor. Herbalifeline innehåller välsmakande oljor som ger en godare och friskare smak.


*EPA - eikosapentaensyra, *DHA - dokosahexaensyra, 

*EFSA -european food safety agency.